Kapcsolat

Vegadokk

elérhetőségek

Vegadokk Kft.Natural food

Termékek

Fedezze fel allergénmentes, illetve vegán termékeinket, az ízletes és egészséges választást a tudatosan táplálkozók számára. Termékeinket dietetikus segítségével, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával fejlesztjük ki.

Vegadokk | Super Food

Cégünket, a Vegadokk Kft-t családi vállalkozásként azért hoztuk létre, hogy a táplálékallergiások és intoleranciával együtt élők, valamint az egészséges életmódot folytatók, növényi étrendet követők számára magas minőségű termékeket kínáljunk. Vegán és mentes termékeink folyamatosan az innováció élén járnak. Az innováció az ételek fejlesztésének folyamatosan változó és kreatív módját jelenti, amelynek célja az új ízek, textúrák és étrendi igények kielégítése. Termékeinket több, mint 10 éves személyes tapasztalat segítségével állítjuk össze, figyelembe véve a folyamatosan változó igényeket. Elkötelezettek vagyunk az ízek és a minőség mellett, ezért arra törekszünk, hogy minél több ételintoleranciával élő számára elérhetővé tegyük az egészséges és ízletes ételeket.

Minden termékünk növényi alapú, mentes az állati eredetű összetevőktől, a gluténtől és egyéb allergénektől, így lehetőséget teremtünk Önnek arra, hogy biztonsággal élvezze az ízek sokszínűségét.

Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek finomak, táplálóak és egészségesek, miközben megfelelnek azoknak az étrendi preferenciáknak és ételérzékenységeknek, amelyek fontosak Önnek.

vegadokk.huRólunk Mondták

Rendkívül ízletes ételek készíthetők a Vegadokk alapporaiból. Nem csak a vegán étrendet követőknek tudom ajánlani, akkor is remek megoldás, ha nem szeretnéd nehéz ételekkel terhelni a gyomrod.

Herr Kinga

Vállalkozás: The Agency - kreatív igazgató
Város: Pécs

Manapság megvannak a lehetőségei egy vegetáriánusnak is, hogy a számára fontos összetevőjű ételeket megtalálja, de kevés köztük a minőséget képviselő termék. Ezek az alapporok közéjük tartoznak.

Kis Kálmán József

Vállalkozás: Magánvállalkozó
Város: Veszprém

Eredetileg is bíztam a barnalencse jótékony egészségügyi hatásaiban, ezért a Vegadokk termékeinek összetevői számomra az egészséges étkezés biztosítékát nyújtják. Hajrá Vegadokk!

Molnár Zsuzsanna

Vállalkozás: Étkezési tanácsadó
Város: Budapest