Kapcsolat

Vegadokk

elérhetőségek

Vegadokk Kft.Natural food

Egy elkészítési javaslatunk

Ön jelenleg itt van: Vegadokk>Blog>Termékek>Egy elkészítési javaslatunk
Facebook
Twitter
LinkedIn

Keverjen el 100 gramm alapport 1,5 dl forró vízzel, hagyja állni 5 percig. Nedves kézzel formázza golyó vagy rudacska formára. Igény szerint megforgathatja kedvenc panírmorzsájába, így még ropogósabb fasírt lesz a végeredmény. Forró olajban süsse aranybarnára.

Sütőben vagy forró levegős sütőben, illetve hamburgerpogácsa készítésekor a 100 g alapporhoz adjon hozzá 8-10 ml vízzel többet.

Igény esetén különböző olajos magvak hozzáadásával még izgalmasabbá tehetjük.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Továbbibejegyzéseink

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Válassza ki a megjelenítendő mezőket. A többiek el lesznek rejtve. Húzza át a sorrendet.
  • Kép
  • Leírás
  • Cikkszám
  • Értékelés
  • Ár
  • Raktárkészlet
  • Elérhetőség
  • Kosárba
  • Tartalom
  • Súly
  • Méretek
  • További információ
Kattintson kívülre az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlít

WebshopFiók